آموزش انتقال تصویر بر روی اینترنت
گاهی اوقات دوست داریم که تصاویر دوربین مداربسته خود را بر روی اینترنت نیز داشته باشیم ، بدین صورت که این امکان وجود داشته باشد که در هر نقطه ای که باشم، چه در کنار دوربین مداربسته و چه در 100 کیلومتری و چه در نقاط دور، این امکان وجود داشته باشد که محل مورد نظر خود را کنترل و بر روی آن نظارت داشته باشیم. در این مواقع باید راهی وجود داشته باشد که بتوانیم تصاویر دوربین مداربسته را در اینترنت Share کرده و از هر نقطه دلخواه تصاویر را مشاهده و نظارت بر محل داشته باشیم برای این کار روش های زیادی می باشد، ولی دو روشی که بیشتر مرسوم بوده و مورد توجه همگان است در این مقاله ذکر می شود.
برای نمایش تصاویر یا از کارت DVR استفاده می شود و یا از دستگاه DVR، در صورتی که از کارت DVR جهت مشاهده تصاویر استفاده شود،انتقال تصویر راحت بوده و درکمترین زمان ممکن صورت می پذیرد، ولی در زمانی از دستگاه DVR جهت نمایش تصاویر استفاده می شود و همچنین جهت ارسال و انتقال تصویر دوربین مداربسته، مایل به حذف کامپیوتر می باشیم، کار کمی متفاوت خواهد شد، لذا در این آموزش روش انتقال تصویر دوربین مداربسته توسط دستگاه DVR و همچنین یک عدد مودم ADSL آموزش داده خواهد شد:    
برای اجرایی کردن انتقال دوربین مداربسته، شما نیاز به یک خط اینترنت ADSL با سرعت مناسب برای انتقال هر چند تعداد تصویر می باشید. و همچنین جهت معتبر بودن این انتقال و دسترسی سریع به تصاویر، نیاز به یک شناسه معتبر که همانIP Valid  می باشد، دارید.

روش تنظیم دستگاه: 
همانند روش تعریف شده برای ارتباط دستگاه DVR و کامپیوتر، همان مراحل را باید برای تنظیم دستگاه انجام دهید. یعنی باید IP دستگاه را تعیین کنید.

enteghal tasvir/تکنودید/انتقال تصویر/technodid
روش تنظیم مودم ADSL:      
پس از تنظیم IP دستگاه که ما به طور پیش فرض 192.168.1.1 در نظر می گیریم، در این مرحله باید ADSL را جهت ارتباط با دستگاه و دریافت و ارسال اطلاعات آن بر روی اینترنت تنظیم کنیم.
مودم ADSL را با کابل شبکه یا کابل USB به کامپیوتر وصل کرده (ارتباط مودم باید از دستگاه قطع شده باشد) و سپسIP  مودم ADSL را در صفحه اینترنت اکسپلور وارد نماییم تا صفحه تنظیمات مودم نمایان گردد.
پس از ورود به تنظیمات مودم، به دنبال گزینه ای به نام NAT می گردیم در زیر مجموعه این گزینه، پس از کلیک، چند گزینه دیده می شود که یکی از آنها DMZ می باشد، بعد از کلیک بر روی این گزینه، صفحه ای ظاهر می شود که یک کادر خالی برای وارد نمودن IP را دارا می باشد.
مهمترین مرحله آموزش، این بخش می باشد در این مرحله، شما باید IP دستگاه DVR را که به طور پیش فرض 192.168.1.1 می باشد را دراین کادر وارد نموده و سپس ازSave  نمودن، از تنظیمات مودم خارج شوید.
وظیفه این بخش و یا DMZ اینست که کلیه اطلاعات با IP تعریف شده در کادر DMZ که برابر 192.168.1.1 قرار داده شده است به IP valid تعیین شده که قبلاً از طریق سرویس دهنده اینترنت دریافت گردیده ارسال نماید. یعنی هر شخص از هر نقطه ای که مایل است، فقط با وارد نمودن ( IP valid شناسه معتبر) مستقیماً به IP تعریف شده در بخشDMZ  که همان اطلاعات دستگاه DVR و تصاویر دوربین مداربسته می باشد، ارجاع داده می شود بدین صورت تصاویر دوربین مداربسته در اینترنت انتقال داده شده و از طریق آن شما قادر خواهید بود از هر نقطه دلخواه تصاویر خود را به صورت زنده مشاهده نمایید.

سیستم های آنتن مركزی   
در ساختمان هایی كه تعداد زیادی گیرنده تلویزیونی وجود دارد (مانند هتل ها و برج های مسكونی) در صورتی كه بخواهیم برای هر گیرنده یك آنتن مجزا نصب نماییم مشكلاتی مانند موارد ذكر شده در زیر بروز خواهند كرد:
محدودیت فضایی پشت بام برای نصب تعداد زیادی آنتن  
اثر انعكاسی و القایی آنتن ها بر یكدیگر   
هزینه بالای نصب آنتن برای تك تك گیرنده ها و سیم كشی آنتن تا گیرنده  
از بین رفتن زیبایی ظاهر ساختمان و به وجود آمدن جنگلی از آنتن ها     
حجم بالای سیم كشی آنتن ها تا گیرنده     
راه كار پیشنهادی این است كه از یك آنتن برای تمام گیرنده ها استفاده گردد و چون سیگنال دریافت شده توسط این آنتن برای تمام گیرنده ها كافی نخواهد بود لذا از تجهیزاتی برای افزایش مقدار سیگنال و توزیع آن بین گیرنده ها استفاده می كنیم .
عملی كردن این راه كار با استفاده از تجهیزات سیستمهای آنتن مركزی ((MASTER ANTENNA TV انجام می پذیرد. از این سیستم ها به عنوان (CATV) (COMMUNITY ANTENNA TV) نیز نامبرده    می شود. یك سیستم MATV مجموعه ای از تجهیزات اولیه سیگنال تلویزیونی و تجهیزات پردازش و تقویت سیگنال و توزیع آن از طریق كابل های كواكسیال بین گیرنده های تلویزیونی است و هدف از برقراری آن مهیا كردن سطح سیگنال مناسب را برای هر گیرنده جهت دریافت تصویری با كیفیت قابل قبول می باشد. تجهیزات سیستم MATV به دو دسته اصلی تقسیم می گردد:
1. تجهیزات ابتدایی تهیه سیگنال ((HEADEND equipment این تجهیزات شامل آنتن و تقویت كننده فیلترها، مبدلهای فركانسی، تله موج ها و مچینگ ها می باشد كه برای پردازش سیگنال تلویزیونی و رساندن آن به اندازه و كیفیت مطلوب برای گیرنده ها به كار می روند.  
2. تجهیزات توزیع سیگنال (DISTRIBUTION equipment) شامل قطعاتی چون تقسیم كننده های انشعابی یا مقسم انتهایی (SPLITTER) و تقسیم كننده عبوری یا میانی (TAP OFF) و مقاومت های انتهایی (TEMINATOR) و غیره برای تحویل سیگنال به گیرنده ها و جدا سازی ( ISOLOTION ) هر گیرنده از سیستم میباشد .
دسی بل(db): مقدار سیگنال تلویزیونی را عموماً با واحد میكرو ولت اندازه می گیرند و برای سادگی محاسبات و كم شدن اعشار از دسی بل استفاده میگردد كه مقدار آن از رابطهdb=20 log(E1/E2)  محاسبه می گردد. در حقیقت دسی بل چند مرتبه بزرگ یا كوچك بودن سیگنال را نسبت به یك سطح مبنا نشان می دهد. در سیستم های MATV این سطح مبنا (E2 ) را برابر 1000 میكرو ولت میگیرند. لذا برای خروجی 1000 میكرو ولت بهره برابر صفر دسی بل میشود. تمام مقادیر ضریب تقویت آمپلی فایر ها وافت های سیستم و مقادیر ایزولاسیون به db بیان می شود .
در محاسبات بر حسب دسی بل به راحتی می توان مقادیر را جمع یا تفریق كرد. در ادامه بحث ما مبنای بالا را در نظر میگیریم .
لازم به ذكر است در بعضی سیستمها ولتاژ مبنا(E2 )  را برابر یك میكرو ولت میگیرند و از رابطه  db=20 log E1 مقدار بهره را به دست می آورند و بر حسب دبی میكرو ولت بیان میكنند كه برای ولتاژ خروجی (E1) یك میكرو ولت مقدار بهره برابر صفر دبی میكرو ولت بدست می آید .
در این صورت برای مقدار مبنای 1000 میكرو ولت كه در حالت قبلی صفر دسی بل به دست می آمد 60 دبی میكرو ولت بیان میشود .
كابل های مورد استفاده در MATV: در كابل كشی سیستم MATV از كابل كواكسیال 75 اهمی استفاده می گردد . این كابل ها كه به آن ها كابل هم محورهم اطلاق می شود دارای یك هادی مركزی از جنس مس می باشند كه وظیفه حمل سیگنال را به عهده دارد و یك شیلد به صورت بافته مسی كه دور كابل را گرفته واز اثر القا و تداخل روی سیگنال توسط عوامل خارجی جلوگیری می كند و امكان جذب مستقیم سیگنال توسط هادی مركزی را از بین می برد. برای اتصال كابلهای كواكسیال به تجهیزات MATV از كانكتور های نوع F استفاده می گردد كه بسته به نوع كابل سایز آن انتخاب میگردد. كابلهای مورد استفاده در سیستم MATV برای خطوط اصلی RG6 – RG11 – RG59 می باشد كه تفاوت آن ها در مقدار افت كابل به ازای طول مشخص می باشد. برای فواصل طولانی (بین چندین ساختمان) و یا برای مواردی كه نیاز به خاك كردن كابل باشد كابل RG11/U استفاده می گردد. داخل ساختمان نیز معمولاً برای تمام مسیرها به طور یكسان كابل RG59 به كار می رود. برای اتصال پریزها به سیستم بین تپ آف و پریز و یا بین اسپلیتر و پریز بسته به فاصله و تعداد پریزها ی مسیر از كابل های 3C-2V و 4/5C-2V  و 5C-2V  استفاده می گردد هرچه ضریب حرف C بالاتر باشد افت كابل كمتر است