آیا در سوئیچر صدای دوربین ها را می توان مورد استفاده قرار داد؟
برخی *سوئیچر* ها علاوه بر ورودی تصویر ورودی صدا به تعداد دوربین ها نیز دارند که اگر کابل ورودی از دوربین صدا نیز داشته باشد بتوان صدا و تصویر را توأم بر روی صفحه نمایش و بلند گو داشت


آیا تنظیم زمان نمایش هر دوربین در سیستم سوئیچر امکان پذیر است؟
توسط یک ولوم سرعت نمایش تصویر هر دوربین کم و زیاد می شود و این زمان برای کل دوربین ها یکسان است یعنی در *سوئیچر* این امکان وجود ندارد که مدت نمایش تصویر یک دوربین طولانی تر از مدت نمایش دوربین دیگر باشد.


کابلهای تصویری سوئیچر چگونه نصب می شود؟
به تعداد دوربین ها کابل تصویر به ورودی تصویری سوئیچر وصل می شود یک کابل تصویر هم خروجی سوئیچر را به ورودی مانیتور وصل می کند.


  سوئیچر معمولا بر چه اساس تقسیم بنید می شود؟
بر اساس تعدا ورودی های تصویر ( تعداد دوربین های قابل پشتیبانی )به صورت 2، 4، 8 و یا 16 کاناله


سوئیچر چیست؟
*سوئیچر* تصویر دوربین ها را به ترتیب و یکی پس از دیگری برای یک مدت کوتاه روی صفحه ی مانیتور نشان می دهد به طوری که وقتی تصویر یک دوربین نشان داده می شود تصویر سایر دوربین ها از دید ما مخفی می ماند یعنی در هر لحظه فقط یک دوربین را می توان روی صفحه ی مانیتور نشان داد یعنی اول تصویر دوربین یک، بعدا تصویر دوربین دو و غیره ...
RF کانکتورهای   
BNC: مخفف (bayonet Neill-Councilman) است. این کانکتور برای اتصال کابلهای Coaxial استفاده می شود.  
از این کانکتور برای سیگنالهای RF، سیگنالهای آنالوگ و دیجیتال ویدئویی داخلی، آنتن های رادیوهای غیر حرفه ایی و دستگاههای تست الکتریکی استفاده می شود.
BNC در دو مدل 50 و 75 اهم موجود می باشد. نوع اصلی این کانکتور 50 اهم می باشد. از این کانکتور در فرکانس بالا به ترتیب 4 و 2 گیگاهرتز مورد استفاده قرار می گیرد. 
در زیر خلاصه ای از مدلها و نامهای آنها با نوع کابل مورد استفاده هر مدل بیان شده است .
C: برای کابلهای Coaxial مورد استفاده قرار می گیرد این کانکتور مانند BNC به صورت قفلی می باشد و بر خلاف  BNC ضد نفوذ هوا می باشد و حجم زیادی ندارد. 
F: کانکتوریست که اکثر ما با اون سر و کله می زنیم ولی متاسفانه در مورد اون اطلاعات کافی نداریم، این کانکتور برای کابلهای تلویزیون و کابلهای مودم مورد استفاده است. این کانکتور معمولا با کابلهای Coaxial  مدل RG-59/U و RG-6/U  استفاده می شود. اون در سال 1950 توسط  Eric Winstonاختراع شد. برای امپدانس 75 اهم تا فرکانس 1 گیگاهرتز این نوع کانکتور مورد خوبی می باشد. این کانکتور به صورت پیچی متصل می شود.
N: کانکتور فوق نیز برای کابلهای Coaxial مورد استفاده قرار می گیرد که تا بالاتر از فرکانس 1 گیگا هرتز عمل میکند که البته در مدلهای امروزی قادر است تا11  گیگاهرتز رو حمل کند. این کانکتور در دو مدل 50 و 75 اهم مو جود میباشد.
UHF: برای فرکانس بالای 30 مگاهرتز مورد استفاده بوده و برای عملکردهای رادار و رادیویی مورد استفاده میباشد. نوع کابل مورد استفاده مودلهای مختلف کانکتور UHF در زیر بیان شده است.
TV Aerial Plug: این کانکتور مطابق استاندارد IEC 169-2 میباشد و به نامهای (فیش آنتن هوایی TV Aerial Plug) یا (اتصال دهنده پالPAL connector ) خوانده می شود از این اتصال دهنده برای اتصال تقویت کننده های آنتن به تلویزیون، آنتن به رادیو، دوربینهای مدار بسته با کابل Coaxial استفاده می شود. این کانکتور در قدیم با کابل Coaxial  برای انتقال سیگنالهای VHF و UHF مورد استفاده قرار می گرفت که امروزه هم از آن استفاده می شود.
:(threaded Neill-Concelman)TNC مدل دیگری از BNC می باشد که در امپدانس 50 اهم تا فرکانس 11 گیگاهرتز کاربرد دارد که عملکرد آن نسبت به BNC در امواج ماکرو بهتر می باشد و در سال 1950 ساخته شده است.
RCA: از این وسیله جهت ارتباط صوتی و تصویری بین وسایل صوتی و تصویری همچون تلویزیون، ویدئو کاست، دستگاه  DVD و غیره استفاده می شود. 
این اتصال دهنده دارای کد رنگی مشخص و استانداری می باشد که بیان گر اتصال مناسب آن در دو سر کابل ارتباط دهنده است.
(Composite video) استانداردی برای علایم ویدیویی که درآنها قرمز،سبز،آبی با هم ترکیب می شوند.